Czy wiesz, że

Osada Żegiestów została lokowana przez biskupa Franciszka Krasińskiego
26 lipca 1575 roku.

Szukaj na forum

Główne menu
· Strona główna
· Prognoza pogody
· Twoje Konto

· Napisz artykuł
· Poleć Nas
· Szukaj
· Dokumenty Żegiestowa
· Żegiestów w mediach

Inne strony
· TPŻ
· Żegiestowskie Wieści
· www.zegiestow.pl

Co robią inni
· Spółka Żegiestów Zdrój
· Niebo nad nami
· UMiGU czyli Gmina
· Milik (przez dwie miedze)
· Kuchnia swojska

Lista obecności
Obecnie jest 3 gości i 0 użytkowników online.

Witam Nieznajomy, zostań użytkownikim już dziś.

Theme creado por
dev-postnuke.com
 Aktualności: poszukiwanie Gasparskiego
Autor gregor Opublikowano:  poniedziałek, 15 lutego 2010

powolujac sie na postanowienie Sadu Okregowego z dnia 27 stycznia 2010 roku, ktory niezgodnie z ustawami prawnymi - zobowiazal mnie, jako osobe prywatna i niezamieszkujaca w Polsce : do przedlozenia sadowi aktualnego adresu zamieszkania, dobrze wrytego w pamiec Zegiestowa "bisnesmena" Gasparskiego Jerzego.

poprzednie adresy tegoz "bisnesmena" sa juz nieaktualne a jego wspolniczka w niszczeniu Sanatorium Zegiestow - rowniez udaje ze nic o swoim wspolniku nie wie.

Sad w Nowym Saczu posiadajacy nawet w swoich aktach dotyczacych sprawy UKZ Krynica przeciwko Wojewodzie i innym, ktorzy doprowadzili do zrujnowania obiektu Sanatorium w Zegiestowie, nie troszczac sie o ustawy prawne dotyczace danych osobowych i ich ochronie, zobowiazal mnie do 25 lutego 2010 znalezc adres zamieszkania czlowieka, ktory ukrywa sie przed sprawiedliwoscia prawna.

dlatego jako juz znany na waszym forum- prosze czytelnikow tegoz Forum o pomoc i podanie mi adresu "bisnesmena" Gasparskiego, za co bede bardzo wdzieczny.

moj adres internetowy brzmi : kosowski@web.de , czego ukrywac wcale nie potrzebuje i nie musze. Dziekuje za zrozumienie.

kosowski gregor

Komentarz?

Wyślij artykuł do znajomych Strona gotowa do druku 
poszukiwanie Gasparskiego | Loguj/Utwórz konto | 0 Komentarze
Komentarze są własnością ich twórców. Nie ponosimy odpowiedzialności za ich treść.

Serwis administrowany i utrzymywany przez Towarzystwo Przyjaciół Żegiestowa
Domena zegiestow.pl jest własnością Towarzystwa Przyjaciół Żegiestowa

=> Kontakt z nami <=

Web site powered by PostNuke ADODB database libraryPHP Language