powolujac sie na postanowienie Sadu Okregowego z dnia 27 stycznia 2010 roku, ktory niezgodnie z ustawami prawnymi - zobowiazal mnie, jako osobe prywatna i niezamieszkujaca w Polsce : do przedlozenia sadowi aktualnego adresu zamieszkania, dobrze wrytego w pamiec Zegiestowa "bisnesmena" Gasparskiego Jerzego.
poprzednie adresy tegoz "bisnesmena" sa juz nieaktualne a jego wspolniczka w niszczeniu Sanatorium Zegiestow - rowniez udaje ze nic o swoim wspolniku nie wie.
Sad w Nowym Saczu posiadajacy nawet w swoich aktach dotyczacych sprawy UKZ Krynica przeciwko Wojewodzie i innym, ktorzy doprowadzili do zrujnowania obiektu Sanatorium w Zegiestowie, nie troszczac sie o ustawy prawne dotyczace danych osobowych i ich ochronie, zobowiazal mnie do 25 lutego 2010 znalezc adres zamieszkania czlowieka, ktory ukrywa sie przed sprawiedliwoscia prawna.
dlatego jako juz znany na waszym forum- prosze czytelnikow tegoz Forum o pomoc i podanie mi adresu "bisnesmena" Gasparskiego, za co bede bardzo wdzieczny.
moj adres internetowy brzmi : kosowski@web.de , czego ukrywac wcale nie potrzebuje i nie musze. Dziekuje za zrozumienie.
kosowski gregor